Badkamer renovatie

U bent uw eigen badkamer zat en bent toe aan het vernieuwen van uw badkamer? BadkamerMaker is gespecialiseerd in het vernieuwen en renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Wehelpen u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.

Uw huidige badkamer

Het voordeel van uw huidige badkamer, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. Of dat u precies weet wat u wilt behouden uit u oude badkamer. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of u kiest ervoor om uw gehele badkamer te slopen. BadkamerMaker kan voor u de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen.

Het slopen van uw badkamer kan vaak in 1 dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen we aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren.

Een badkamer vernieuwen

Wat zijn jouw ideeën voor het ontwerpen van een badkamer ? Hoe wil je je nieuwe badkamer inrichten en waarmee wil je de badkamer uitrusten? Met een design wastafel, of misschien wel een whirlpoolbad. Alleen een douche, een douche/badcombinatie of een hoekligbad. Of wil je een badkamer met ideeën en ontwerpen van een compleet kuuroord met een stoomcabine en bubbelbad. En natuurlijk niet te vergeten, hoe wil je je badkamer aankleden, en wat wil je als bijpassende accessoires….?

Pagina Terug